ZAALVERHUUR

Een activiteit organiseren in de Pianofabriek. Dit kan en we doen dit graag samen.

Wij geven voorrang én voordelige tarieven aan mensen die zich engageren om van de samenleving én van de Pianofabriek een betere plek te maken. Het is daarom belangrijk dat u de zaalaanvraagformulieren zo volledig mogelijk invult.

Het is noodzakelijk voor aanvang van de activiteiten te betalen, zo niet zal u geen toegang krijgen tot de zaal.

Bij activiteiten met een publiek van meer dan 50 personen is er verplicht een persoon van uw organisatie aan het onthaal aanwezig om de bezoekers op te vangen en dit tot het einde van de activiteit en het sluitingsuur.

Bij het gebruik van de bar is er altijd een barmedewerker van ons aanwezig: hij of zij zal u helpen tijdens de activiteit. Enkel wijn en aperitieven mogen meegenomen worden mits voorafgaande toestemming en de betaling van 100 euro stopselgeld. Alle andere drank en catering wordt verplicht afgenomen van onze horecadiensten.

Tijdens de schoolvakanties onderbreken we de vaste wekelijkse activiteiten om plaats te maken voor éénmalige stages en activiteiten.

De Pianofabriek is niet verzekerd voor ongevallen en diefstallen tijdens uw activiteiten.
We vragen aan de gebruikers een verzekering af te sluiten voor de risico’s verbonden aan hun activiteit. 

De gevraagde waarborg kan volledig of gedeeltelijk ingehouden worden bijvoorbeeld wanneer het lokaal niet proper achtergelaten werd maar ook wanneer u zonder verwittigen niet komt opdagen.
De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing bij elk gebruik van een zaal. Gelieve dit vooraf aandachtig te lezen. Het document is te downloaden onderaan deze pagina.

U kan uw aanvraag via de knop bovenaan deze pagina bezorgen, of via mail: zalen@pianofabriek.be