WELKOM!

De Pianofabriek is een werk- en broedplaats voor talent in het Brusselse Sint-Gillis, een open huis waar kunstenaars, medewerkers en bezoekers (beginnend en ervaren, en met uiteenlopende achtergronden) van elkaar kunnen leren. Ze doen dat door elkaar te ontmoeten en samen verbindende en duurzame sociale en culturele activiteiten te (helpen) organiseren voor jong en oud.

Ben je tussen de 16 en 26 jaar? Goesting in een muziektraject voor jong talent? Dan is Circuit iets voor jou!
Dit jaar bieden de gemeenschapscentra een professionele ondersteuning – zoals het maken van een beat, sounds ontwikkelen, videoclip opnemen, opdoen van podiumervaring – en leggen we de focus op hip hop en rap. 

Heb je interesse? Schrijf je nu in! of mail naar koen.spolspoel@pianofabriek.be

We ontmoeten elkaar een eerste keer op zaterdag 16 september om 17u30 in de Pianofabriek.

Je zal onder meer ondersteuning krijgen van GC Pianofabriek, GC Op-Weule, GC Kontakt, Studio Steph, Jay MNG, Jeunes Boss, and many more…

EXPORUIMTE zkt. beeldend kunstenaars en designers

Presenteer je graag je artistieke praktijk aan andere kunstenaars en aan een breder publiek - of wil je dit graag oefenen? Zoek je een ruimte en budget om je werk vorm te geven in een expo?

Tijdens 1060 PITCH bieden we Brusselse kunstenaars en designers een podium om hun werk te pitchen voor publiek.

Voor deze derde PITCH zoeken we 3 beeldende kunstenaars of collectieven die een link hebben met Sint-Gillis (*) en met het thema TEXTILITEIT.

Vacature keukenmedewerker GC Pianofabriek

We zijn op zoek naar een keukenmedewerker om ons horeca-team te versterken! Interesse? Lees dan snel de vacature.

COLABZ: TEXTIEL, VIDEO- EN MUZIEKPRODUCTIE

Pianofabriek deelt ruimtes! COLABZ, dat zijn open workspaces rond textiel, video- en muziekproductie. Of ben je nog op zoek naar een repetitieruimte voor jouw band? Klik hieronder en lees er meer over!